Elementit-E sai Kouvolan kaupungin yrityspalkinnon 2016

28.11.2016

Rakennusneuvos Veli Hyyryläinen vastaanotti tyytyväisin mielin viime lauantain yrittäjäjuhlassa Kouvolan kaupungin myöntämän yrityspalkinnon perheyritys Elementit-E:lle.

Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston päätöksen kriteereinä olivat muun muassa uusien työpaikkojen luominen ja liiketoimintaa kasvattavien tuotteiden aikaansaaminen menestyksekkäästi.

-Olen yrittänyt pitää huolen siitä, että koko ajan on kasvu- ja kehittämisajatuksia, rakennusneuvos kertoo. Olemme suurentaneet moduulikokoa niin, että esimerkiksi koulutilat rakennamme nykyisin luokka/moduuli -ajatuksella ja tämä on osoittautunut kaikinpuolin järkeväksi toteutustavaksi. Näin olemme pystyneet toimittamaan isojakin koulurakennuksia asiakkaille laadukkaasti erittäin nopealla aikataululla.

Ajankohtaista

Menestystä metsästä -sarja alkaa

Menestystä metsästä -sarja alkaa

Menestystä metsästä toinen tuotantokausi on alkamassa lumilautailija Roope Tonterin luotsaamana. Sarjan tavoitteena on avata katsojalle, kuinka paljon puuta käytetään aivan jokapäiväisessä elämässä sekä metsän tulevaisuuden mahdollisuudet. Elementit-E Oy on yksi...

RALA-ympäristösertifikaatti

RALA-ympäristösertifikaatti

Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Elementit-E Oy:lle ympäristösertifikaatin auditoidessaan kesällä 2020 valmistuneen ympäristöjärjestelmämme.

Tiloja arjen elämyksille!

Rala LAATU -sertifikaatti
Rala YMPÄRISTÖ-sertifikaatti
RALA kuivaketju