Elementit-E sai Kouvolan kaupungin yrityspalkinnon 2016

28.11.2016

Rakennusneuvos Veli Hyyryläinen vastaanotti tyytyväisin mielin viime lauantain yrittäjäjuhlassa Kouvolan kaupungin myöntämän yrityspalkinnon perheyritys Elementit-E:lle.

Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston päätöksen kriteereinä olivat muun muassa uusien työpaikkojen luominen ja liiketoimintaa kasvattavien tuotteiden aikaansaaminen menestyksekkäästi.

-Olen yrittänyt pitää huolen siitä, että koko ajan on kasvu- ja kehittämisajatuksia, rakennusneuvos kertoo. Olemme suurentaneet moduulikokoa niin, että esimerkiksi koulutilat rakennamme nykyisin luokka/moduuli -ajatuksella ja tämä on osoittautunut kaikinpuolin järkeväksi toteutustavaksi. Näin olemme pystyneet toimittamaan isojakin koulurakennuksia asiakkaille laadukkaasti erittäin nopealla aikataululla.

Ajankohtaista

Uudet tehtaalle ajo-ohjeet

Uudet tehtaalle ajo-ohjeet

Hyvä tavarantoimittaja / kuljettaja  Tehtaamme ajoreitit on muuttuneet.  Huomioittehan alla esitetyt muutokset ajaessanne tehdasalueelle....

Tiedote 17.3.2020

Tiedote 17.3.2020

Tiedote toiminnasta koronaviruksen varalta Koronaviruksen mahdollinen leviäminen voi vaikuttaa yrityksemme toimintaan ja käynnissä oleviin urakoihin sekä työkohteisiin. Toimimme viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti ja seuraamme tilannetta. Toiminta...

Tiloja arjen elämyksille!